Dr. Marsela Robo, manaxher i projektit USIA për AKKSHI, Lidjana Shahinaj dhe Elmira Milo pjesëtare të stafit AKKSHI, po marrin pjesë në “Training of USIA staff through mobility at the University of Belgrade, Faculty of Organizational Sciences”.

248892175_10224069742325517_3790206339584866533_n
248785433_10224069843168038_6812810088617447747_n
249268325_10224069845128087_8407442076504897366_n
248949637_10224069942530522_5549688913257613739_n
248889314_10224070147935657_2990511877017462800_n
248823079_10224069943050535_7043361187705613988_n
248879277_10224069943770553_1626128373091785015_n