4 Qershor 2024  As part of the U2SID - University to society collaborations for inclusive...
ë kuadër të projektit IPA-Twining "Mbështetje dhe rritje e kapacitetit të AKKSHI-t për të reformuar...
First working day of workshop "Accelerating digital innovation and growth with the right digital skills",...
  The National Agency for Scientific Research and Innovation (NASRI) from Albania as a partner...
Konferenca “Drejt një Ekonomie Blu të Qëndrueshme dhe Innovative, në rajonin Adriatiko-Jonian” është ngjarja më...
Dr. Marsela Robo, manaxher i projektit USIA për AKKSHI, Lidjana Shahinaj dhe Elmira Milo pjesëtare...
AKKSHI filloi sot, sipas kalendarit të publikuar, javën e informimit lidhur me Thirrjen për aplikim...
Në datat 28-31 Janar 2020, Znj. Marsela Robo, Drejtor i Drejtorisë së Programeve Kombëtare,  Znj....
Më datë 22 Janar 2020,  Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) dhe Projekti...
Të Mërkurën 15 Janar 2020, mbi 100 të ftuar dhe pjesëmarrës morën pjesë në  COST...
Page 1 of 21 2