Save the date 18. 01. 2024!  COST Info- day. The aim of this activity is...
Thirrje për Aplikim për Projekt-Propozime Shqipëri- Kosovë 2023-2025.   Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe...
Thirrje për Aplikim për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2023. Agjencia...
Thirrje për Aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit për Vitin 2023-2024 (Projektet Vijnë si...
  The National Agency for Scientific Research and Innovation (NASRI) from Albania as a partner...
Konferenca “Drejt një Ekonomie Blu të Qëndrueshme dhe Innovative, në rajonin Adriatiko-Jonian” është ngjarja më...
Ditën e hënë më datë 20 qershor 2022, ora 10:00-13:00, AKKSHI dhe RASH organizojne aktivitetin...
Më 27 maj 2022, bordi drejtues i COST, Komiteti i Zyrtarëve të Lartë (CSO), konfirmoi...
Page 1 of 71 2 3 7