Kontakto me Stafin e
Agjencisë Kombëtare të Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit

Adresa

Rruga "Papa Gjon Pali II", Nr. 3, ("Godina e Inovacionit", Ish Ministria e Integrimit), Tiranë, Shqipëri

E-mail

info@nasri.gov.al

Telefon

+ 355 4 222 24 09