Save the date 18. 01. 2024!  COST Info- day (Albania) Date: 18.01.2024 Time: 09:00 A.M- 1:30...
Thirrje për Aplikim për Projekt-Propozime Shqipëri- Kosovë 2023-2025.   Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe...
Thirrje për Aplikim për Projekte të Infrastrukturës së Kërkimit Shkencor (PIKSH) për vitin 2023. Agjencia...
Thirrje për Aplikim për Projekte të Teknologjisë dhe Inovacionit për Vitin 2023-2024 (Projektet Vijnë si...
Konferenca “Drejt një Ekonomie Blu të Qëndrueshme dhe Innovative, në rajonin Adriatiko-Jonian” është ngjarja më...
Ditën e hënë më datë 20 qershor 2022, ora 10:00-13:00, AKKSHI dhe RASH organizojne aktivitetin...
Më 27 maj 2022, bordi drejtues i COST, Komiteti i Zyrtarëve të Lartë (CSO), konfirmoi...
Në kuadër të Rrjetit Euraxess Hubs, organizohet eventi “REBECA by EURAXESS virtual matchmaking fairs -...
Page 2 of 6 1 2 3 4 6