Këtë vit aventura e  “EU DATATHON 2020” nisi në Shkurt me thirrjen për të dhënat...
CA19123   Protection, Resilience, Rehabilitation of damaged environment   06/05/2020   CA19115   Network for...
European Research Council (ERC) Work Programme 2020 Call Identifier Open Deadline ERC-2020-PoC ERC Proof of...
Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit, ju bene me dije se eshte shpallur Thirrja...
Thirrje e hapur për projekt-propozime 2021-2022   Në zbatim të Marrëveshjes ndërmjet Ministrisë së Arsimit,...
newsletter-specific-archive-issue newsletter-specific-archive-issue
Në datat 28-31 Janar 2020, Znj. Marsela Robo, Drejtor i Drejtorisë së Programeve Kombëtare,  Znj....
http://qopg.mjt.lu/nl2/qopg/mtkhh.html?m=AL4AAGH-X2UAAcgpbigAAAKf3gsAAAAF-KUAAIleAAoK7QBeNGHrh5d-khkPQNyr5tECnI72IAAJjyM&b=a77bcd39&e=8272102d&x=POpm4tZgtpz66Q-VeUl50F3vjzBq8444CqxZHtNnIs4
Më datë 22 Janar 2020,  Agjencia Kombëtare e Kërkimit Shkencor dhe Inovacionit (AKKSHI) dhe Projekti...
Të Mërkurën 15 Janar 2020, mbi 100 të ftuar dhe pjesëmarrës morën pjesë në  COST...
Page 2 of 5 1 2 3 4 5