Ju njoftojmë se janë hapur thirrjet për aplikime për çmimet COMSTECH 2019 (Komiteti i Përhershëm i Bashkëpunimit Shkencor dhe Teknik i Organizatës së Bashkëpunimit Islamik) në fushën e shkencës.

Afati i fundit i aplikimeve është data 31 Tetor 2019.

Për më shumë informacion, klikoni këtu.