Konferenca “Drejt një Ekonomie Blu të Qëndrueshme dhe Innovative, në rajonin Adriatiko-Jonian” është ngjarja më...
Ditën e hënë më datë 20 qershor 2022, ora 10:00-13:00, AKKSHI dhe RASH organizojne aktivitetin...
Më 27 maj 2022, bordi drejtues i COST, Komiteti i Zyrtarëve të Lartë (CSO), konfirmoi...
Në kuadër të Rrjetit Euraxess Hubs, organizohet eventi “REBECA by EURAXESS virtual matchmaking fairs -...
Thirrje për Aplikim për Projektet Kombëtare të Kërkimit dhe të Zhvillimit (PKKZH) për Vitin 2022
BASHKËPUNIM SHKENCOR & TEKNOLOGJIK THIRRJE PËR PROPOZIME nga Këshilli i Kërkimeve Shkencore dhe Teknologjike të...
Këtë vit është rritur ndjeshëm buxheti për kërkimin shkencor dhe numrin e përfituesve nga institucionet...
Page 1 of 51 2 3 5