Së fundmi janë aprovuar nga CSO edhe 40 Aksione të reja COST.
Kërkuesit shqiptarë dhe stafet akademike mund të përfitojnë nga pjesëmarrja në aksionet COST.
The COST decision, COST 040/21 – Approval of 40 COST Actions (oc-2020-1). Për më tepër linku:
189860663_10223177455658908_5194499154434216975_n